Overnachten in Kapelle

In ons Motel kunt u terecht voor een overnachting in een zeer rustieke omgeving. Wellicht een ideale oplossing voor zakelijke bezoekers vanuit het buitenland die na een bijeenkomst in en om Kapelle een overnachtingsplaats zoeken. Wij kunnen een overnachtings- arrangement voor u samenstellen.
Ook voor een weekendje weg naar Zeeland is Caisson absoluut een heerlijke locatie om te overnachten. Hieraan zal u weinig ontbreken. Informeer naar onze mogelijkheden.

Het motel beschikt over tien budgetkamers, gelegen in een rustieke omgeving van Kapelle. Twee motelkamers hebben onlangs een kleine metamorfose ondergaan met vrolijke kleuren geïnspireerd door de bloesem van Zeeland. De motelkamers zijn standaard ingericht voor twee personen. Interesse in een overnachting bij Caisson? Neem contact op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Uiteraard kunt u na een overnachting heerlijk genieten van een vers ontbijt wat bestaat uit verse jus d’orange, heerlijke koffie, diverse vers gebakken broodjes, verschillende soorten broodbeleg en een gekookt eitje. Alles voor een goede start van de dag.

Overnachten bij de Caisson
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wi-Fi
  • Goed bereikbaar
  • Vlakbij de kust

Reserveren? Bel 0113 34 16 19 of vul het contactformulier in.


Meer informatie


 

active