Restaurant

Het restaurant heeft een stijlvolle inrichting waar moderne trendy kleuren gecombineerd zijn met de gemoedelijke en gezellige sfeer waar CAISSON al sinds 1960 om bekend staat. Op de menukaart is een diversiteit aan culinaire gerechten te vinden die geïnspireerd zijn door plaatselijke streekproducten waardoor er voor iedereen voldoende keuze is. Door het gebruik van uitsluitend verse ingrediënten zijn onze gerechten niet alleen fantastische smaaksensaties maar worden deze ook nog eens prachtig opgemaakt aan onze gasten gepresenteerd.

Service

De Caisson staat niet alleen bekend om de sfeervolle ambiance en geweldig lekker eten maar ook om de uitstekende service van de mensen die er werken. Iedereen werkt vol passie bij De Caisson om te zorgen dat alle gasten het naar hun zin hebben en niks te kort komen.

A la Carte

De Caisson heeft als doel om haar gasten te voorzien van heerlijke gerechten van topkwaliteit maar dan wel voor betaalbare prijzen. De diversiteit aan culinaire gerechten op de a la carte menukaart zorgen dat er voor iedereen iets heerlijks te verkrijgen is. Lekker genieten met een hoofdletter G.

Lunch

Uiteraard kunt u ook terecht voor een heerlijke lunch bij De Caisson. Voor zowel casual als zakelijke gelegenheden.

High Tea

Eén van de paradepaardjes van De Caisson is toch wel onze fantastische High Tea. Zoals geleerd van de Engelsen, met echte scones, verschillende soorten hartige en zoete taart en sandwiches.

Private Dining Room

Bij de Caisson kunt u ook gebruik maken van onze private Dining Room. Doordat deze mooie ruimte wat is afgeschermd van het restaurantgedeelte is een diner in een wat persoonlijkere setting mogelijk. Hier kunnen maximaal 32 personen plaats nemen. Ideaal voor een zakelijk diner of voor een feestelijk diner waarbij er speeches worden gegeven bijvoorbeeld.

Walking Dinner

Bent u met een groot gezelschap en bent u op zoek naar een leuke locatie om heerlijk te eten met zijn allen? Dan is er bij De Caisson ook een mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid walking diner buffet. Uiteraard is hier alles in mogelijk. Wij denken graag met u mee wat betreft de invulling van het buffet!

Wijnen

Natuurlijk geniet u ook bij De Caisson van de meest fantastische wijnen. Onze uitgebreide wijnkaart zal u verrassen en u zult de meest bijzondere smaak sensaties ontdekken in combinatie met onze gerechten. Wij adviseren u graag welke wijn u kunt drinken bij welk gerecht.


Reserveer een tafel

Ontdek de Caisson en geniet! Bel 0113 34 16 19 of vul onderstaand contactformulier in. Wij zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Maandag t/m donderdag van 8:00 tot 23:00 en vrijdag, zaterdag en zondag van 9:00 tot 00:00.

Contactformulier

 

active