Overnachten in Kapelle

Overnachten bij Caisson

CAISSON is de ideale locatie voor een minivakantie of een tussenstop in de mooie provincie Zeeland. Laat u aangenaam verrassen door onze recent gerenoveerde kamers welke van alle comfortabele gemakken zijn voorzien. Het Zeeuwse landschap leent zich door haar karakteristieke landschapselementen en cultuurhistorische pareltjes ook goed voor een aangename wandel- of fietstocht.

onze kamers

Het motel beschikt over tien budgetkamers, gelegen in een rustieke omgeving van Kapelle. Twee motelkamers hebben onlangs een kleine metamorfose ondergaan met vrolijke kleuren geïnspireerd door de bloesem van Zeeland. De motelkamers zijn standaard ingericht voor twee personen. Interesse in een overnachting bij Caisson? Neem contact op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Uiteraard kunt u na een overnachting heerlijk genieten van een vers ontbijt wat bestaat uit verse jus d’orange, heerlijke koffie, diverse vers gebakken broodjes, verschillende soorten broodbeleg en een gekookt eitje. Alles voor een goede start van de dag.

boek uw overnachting

Gratis parkeren

Gratis Wi-Fi

Goed bereikbaar

Vlakbij de kust

Reserveren? Bel 0113 405 164 of vul het contactformulier in.