Caissson verrassing

Dagelijks zijn we bezig onze gasten te voorzien van heerlijke gerechten van betaalbare kwaliteit. Iedere dag hebben we weer een heerlijk verrassingsmenu voor u samengesteld.

Boek een tafeltje bij Caisson en ontdek net dat beetje extra, beleef een vleugje meer gastvrijheid en geniet van onze topkwaliteit!

 ***

Caisson verrassing

Per tafel kunt u zich laten verrassen. Vertel ons wat u niet lust en wij serveren een heerlijk 4-gangen diner met heerlijke wisselende gerechtjes voor  € 29,50

Wij gaan u op voorhand niets verklappen,u kunt ons best vertrouwen.

Wij serveren ons verrassingsmenu van donderdag tot zondag.

Reserveer een tafel

Genieten bij Caisson kan op allerlei manieren. Van een ontbijt of een cappuccino met een krantje in de vroege ochtend, een lekkere lunch, een borrel met vrienden, collega’s of klanten in het grand café, een heerlijk diner of bruisend feest in het restaurant of een van de sfeervolle ruimtes, tot een zalige overnachting in een van de hotelkamers.

Het restaurant is dagelijks geopend maandag t/m donderdag van 9:00 tot 22:00 uur, keuken van 11.00 tot 20.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag is het restaurant van 9:00 tot 00:00 en de keuken van 11.00 tot 21.30 uur.

Ontdek de Caisson en geniet! Bel 0113 34 16 19 of vul onderstaand contactformulier in.

Heel graag tot ziens!

Contactformulier

 

active