PUUR ETEN

Bij de Caisson kun je helemaal tot rust komen. Neem alle tijd om te genieten van de pure smaken, de omgeving en de mensen aan tafel.

Tegelijkertijd is het menu ook gericht op gasten met een overvolle agenda. Heb je weinig tijd en lukt het nu even niet om uitgebreid te tafelen? Juist dan is het goed om niet alleen lekker, maar ook gezond te eten. Je kunt jouw lunch of diner natuurlijk ook combineren met een zakelijke bespreking of vergadering.

Laat ons weten wat je wensen zijn. Ben je allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Heb je zin in iets speciaals zoals Oosterscheldekreeft of oesters? Of ben je niet zo’n grote eter en wil je liever kleine porties? Er is heel veel mogelijk. We denken graag met je mee!

 

ZEEUWSE KWALITEIT

Dagelijks hopen wij je te raken met onze liefde en passie voor producten uit de regio, en te inspireren met onze plek en de smaken van Zeeuwse pure gerechten – die wij op de kroketten en de friet na – helemaal zelf bereiden. Geen pakjes, zakjes principe.

Webshop

Onze heerlijke gerechten ook voor thuis of onderweg. Bezorging doen wij met alle liefde maar is op drukke dagen helaas niet mogelijk. Bestelling bezorgen > 7,50 euro bezorgkosten. Voor afhaalmaaltijden hanteren we een drive in systeem. We willen vragen in de auto te blijven tot wij bellen dat de bestelling gereed is. Heb je een allergie of zijn er andere vragen? Laat het ons gerust weten, wij denken graag mee.