Naar overzicht

Stilzitten, daar houden we niet van bij CAISSON Kapelle. Dagelijks zetten we ons in om onze gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen. De lat ligt hoog en gelukkig maar; we halen graag het beste uit onszelf en uit ons bedrijf. Wat dat betekent voor onze gasten? We nemen niets voor lief, durven elkaar kritisch te bevragen en we zijn ambitieus. Daardoor vernieuwt, verandert en verbetert CAISSON Kapelle. Zo ervaren gasten bij elk bezoek onze Zeeuwse gastvrijheid. Of zij nu komen voor een lunch in ons restaurant, weekendje weg in onze royale tuinkamers, een drankje op het vernieuwde terras of een vergadering die tot in de puntjes verzorgd is.

 

We zetten gewoon graag ons beste beentje voor. Dat doen we op alle vlakken. Onze medewerkers ontvangen je graag en onze koks genieten ervan om de mooiste gerechten te bereiden. Onze vernieuwde tuinkamers deluxe zijn perfect voor iedereen die zorgeloos wil overnachten en goed uitgerust wil ontwaken. Met een kingsize bed, goed bureau, televisie, minibar, airconditioning en uitstekende Wifi, zijn onze tuinkamers meer dan compleet. Nieuw is ook het terras aan de voorzijde van ons restaurant. Het is daarmee een heerlijke plek om af te spreken voor een lunch of een gezellig hapje en drankje in zon. Natuurlijk vers bereid, zoals alles bij CAISSON Kapelle.

Nieuw website
Recent hebben wij ook onze website vernieuwd. Gewoon, omdat we deze even gastvrij willen maken als we zelf zijn! Deze vernieuwde website www.decaisson.nl straalt precies uit waarvoor we staan: gastvrijheid en kwaliteit. Samen met Steketee Online hebben we veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak. Dat is gelukt! Wil je een overnachting boeken in één van onze tuinkamers, dan regel je dat eenvoudig met een paar muisklikken. Naast het boeken van onze tuinkamers vind je op de website ook altijd een mooi arrangement voor een aantrekkelijk gastvrij tarief. Mocht je reden zoeken om Zeeland te bezoeken, dan vind je die hier! In Kapelle zit je zo centraal, dat je van daaruit heel makkelijk het beste van Zeeland kunt ontdekken. Interesse? Boeken kan heel eenvoudig online.

Vernieuwde zalen en vergaderarrangementen
CAISSON Kapelle is de ideale locatie voor vergaderingen. Dichtbij de A58, volop gratis parkeergelegenheid voor de deur, uitstekende Wifi en moderne vergaderzalen. Op onze nieuwe website geven we je graag een inkijkje. We hebben twee moderne zalen voor maximaal 15 personen en een zaal waar we zeker 60 gasten kunnen ontvangen. Omdat iedere bijeenkomst anders is, hebben we onze vergaderarrangementen scherp onder de loep genomen. Met onze vernieuwde vergaderarrangementen kunnen we in ieder vraag voorzien. Neem eens een kijkje op de website en ontdek hoeveel er mogelijk is; van een 2 uurs vergaderarrangement tot een volledig verzorgd 12-uurs arrangement.

Vriendelijk en persoonlijk
Bij CAISSON Kapelle ervaar je bij elk bezoek onze Zeeuwse gastvrijheid. We zijn nuchter, vriendelijk en persoonlijk en we maken het je goed gewoon graag naar de zin. Dat zie je terug in alles wat we doen. Dat doen we niet als individuen maar echt als team. Samen maken we van jouw verblijf een feestje, hoe kort of lang je ook bij ons te gast bent. Voel je welkom bij CAISSON Kapelle!

Copyright © Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy