CAISSON is een heerlijke plek voor een koffie afspraak, als tussenstop tijdens je wandeling of fietstocht en om gezellig met je vrienden te borrelen.

Koffie en taart

Onze koffie is niet zomaar een kopje koffie. Of je nu voor een latte, espresso of cappuccino kiest, je proeft de kwaliteit van het brandproces van de koffiebonen van Cook & Boon.

Kies voor naast de koffie zeker onze huisgemaakte lekkernijen. Een heerlijk stuk verse appeltaart, chocolade brownie of cheesecake. Of ga je voor een echte Zeeuwse bolus?

Wijn en bier

Ook voor een gezellige borrel ben je bij CAISSON van harte welkom. We hebben een uitgebreide bierkaart met diverse bieren waaronder Barbier. Dit is bier met stijl. De bieren van Barbier onderscheiden zich door hun unieke smaken en zijn bijzonder geschikt om bij je maaltijd te drinken. Barbier Zilt is de perfecte vervanger van een glas wijn. Irish Stout drink je goed bij mosselen of oesters en de Tarwe Tripel past perfect bij vleesgerechten. Laat je adviseren door onze medewerkers, zij kunnen je er alles over vertellen.

Met een lichte voorkeur voor de Italiaanse keuken zal het je niet verbazen dat ook onze huiswijnen van Italiaanse komaf zijn.

Geurig en verleidelijk dat is de Luma Grillo ten voeten uit. Deze witte wijn combineert goed met een lichte maaltijd van groente en vis en is een perfect wijn voor bij de lunch.

Of kies je voor de Stilio Primitivo di Manduria? Een heerlijke volle wijn. Deze primitivo druif is voor deze wijn met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd. Drink je de wijn bij een vleesgerecht, dan komt deze optimaal tot zijn recht.

Naast deze overheerlijke wijnen hebben wij een uitgebreide wijnkaart.

Borrel & Bites

Een borrel is pas echt compleet met een paar heerlijke hapjes. Naast de traditionele bitterbal kun je bij ons ook een uitgebreide borrelplank bestellen.
Proost!

Copyright © De Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy