Over ons

De Caisson bestaat al sinds 1960 en is op een bijzondere manier aan zijn naam gekomen. De aannemer die restaurant de Caisson heeft gebouwd was ook de maker van zogenoemde “Caissons”. Dit waren constructies van staal en beton vol stenen en puin die werden gebruikt om gaten in de dijken te dichten na de watersnoodramp van februari 1953.

De Caisson lag vroeger langs de ‘grote’ weg. Tot 1976 was de weg die voor het restaurant langs loopt de enige verbinding tussen Bergen op Zoom en Vlissingen dus ook wel bekend als de rijksweg. Met de aanleg van de A58 in midden jaren zeventig werd deze weg de Oude Rijksweg genoemd. De Caisson heeft hierdoor de benaming wegrestaurant gekregen. Maar De Caisson is zo veel meer dan een wegrestaurant!

Nu

De rijke historie van De Caisson zorgt voor een huiselijke sfeer vol traditie en warmte. De trendy inrichting zorgt dat deze sfeer mooi gecombineerd wordt met prachtige moderne kleuren en hippe accessoires. Hierdoor is het heerlijk vertoeven bij De Caisson voor zowel het oudere als ook het jongere publiek.