Overnachten in Kapelle

CAISSON / Overnachten in Kapelle

Overnachten bij CAISSON

CAISSON is de ideale locatie voor een minivakantie of een tussenstop in de mooie provincie Zeeland. Laat u aangenaam verrassen door onze kamers welke van alle comfortabele gemakken zijn voorzien. Het Zeeuwse landschap leent zich door haar karakteristieke landschapselementen en cultuurhistorische pareltjes ook goed voor een aangename wandel- of fietstocht.

Het motel beschikt over tien budgetkamers, gelegen in een rustieke omgeving van Kapelle. Twee motelkamers hebben onlangs een kleine metamorfose ondergaan met vrolijke kleuren geïnspireerd door de bloesem van Zeeland. De motelkamers zijn standaard ingericht voor twee personen.

Uiteraard kunt u na een overnachting heerlijk genieten van een vers ontbijt wat bestaat uit verse jus d’orange, heerlijke koffie, diverse vers gebakken broodjes, verschillende soorten broodbeleg en een gekookt eitje. Alles voor een goede start van de dag. Dit ontbijt wordt op uw kamer geserveerd.

Ook is het mogelijk om tijdens uw verblijf bij ons te dineren. Dit diner wordt ook op uw kamer geserveerd.

Reserveren

Interesse in een overnachting bij Caisson? Neem contact op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. Ontdek CAISSON en geniet! Bel 0113 405 164 of vul het reserveringsformulier in.


Momenteel loopt er een renovatieprogramma voor onze kamers en streven we ernaar deze van alle comfortabele gemakken te voorzien. 

Tussenstop gemaakt, wat een leuke plaats! Mooi interieur, super vriendelijke bediening, heerlijke soep! Een echte aanrader!

Bianca D.

Super lekker. Vanmiddag het twaalf uurtje vis gegeten, en mijn man het twaalf uurtje vlees,in een woord perfect. Was erg lekker en we komen zeker een keer terug.

lvanlaerhoven, Rucphen

Op doorreis naar Zoutelande hebben we hier heerlijk geluncht ! Gezellige sfeer, goede bediening en prima lunchgerechten, voor een schappelijke prijs ! Een goede plek om even bij te 'tanken'

acjverhaart, Breda