Authentiek eten

CAISSON / Authentiek eten

Ontdek, beleef en geniet bij CAISSON

Voor veel Zeeuwen en mensen die Zeeland in- en uitrijden, is ‘de Caisson’ in Kapelle een oude bekende. Inmiddels heeft deze gezellige pleisterplaats een compleet nieuwe en eigentijdse uitstraling. CAISSON is een zaak waar je op tal van manieren kunt genieten: van een ontbijt of een cappuccino in de vroege ochtend tot een heerlijke lunch, borrel, diner of een vergadering in een van de karakteristieke zalen. Zelfs overnachten is hier mogelijk.

Laat je verassen door onze menukaart die geïnspireerd is op plaatselijke streekproducten. Heb je liever een kleine portie, allergieën, of beperkt de tijd? Laat het ons vooraf weten, wij denken graag met je mee!

Team CAISSON

Reserveren

Ontdek CAISSON en geniet! Bel 0113 405 164 of vul het reserveringsformulier in.

Tussenstop gemaakt, wat een leuke plaats! Mooi interieur, super vriendelijke bediening, heerlijke soep! Een echte aanrader!

Bianca D.

Super lekker. Vanmiddag het twaalf uurtje vis gegeten, en mijn man het twaalf uurtje vlees,in een woord perfect. Was erg lekker en we komen zeker een keer terug.

lvanlaerhoven, Rucphen

Op doorreis naar Zoutelande hebben we hier heerlijk geluncht ! Gezellige sfeer, goede bediening en prima lunchgerechten, voor een schappelijke prijs ! Een goede plek om even bij te 'tanken'

acjverhaart, Breda