Geïnspireerd door de seizoenen kun je bij ons genieten van pure smaken en lokale producten vanuit de zee en het land. Want wat je van ver haalt is lekker, maar wat je uit Zeeland haalt is nog veel lekkerder.
Chef-kok Marijn en zijn team serveren alleen verse gerechten, alles (op de kroketten en frietjes na) wordt huisgemaakt, geen pakjes en zakjes. Alleen pure Zeeuwse kwaliteit en dat proef je.

In ons sfeervolle restaurant en ruime terras verwelkomen we je graag voor het ontbijt voor een goede start van de dag. Een kopje koffie met huisgemaakte taart, een gezellige lunch of borrel en een goed diner.

Heb je weinig tijd en lukt het nu even niet om uitgebreid te tafelen? Juist dan is het belangrijk om gezond te eten en indien nodig kunnen wij je snel een heerlijke maaltijd serveren. Ook met een overvolle agenda ontvangen we je graag.
Ons restaurant is tevens prima geschikt om jouw ontbijt, lunch of diner te combineren met een zakelijke bespreking. Er is altijd wel een rustige plek te vinden.

Zin in een avondje uit? Ook dan ben je van harte welkom in ons restaurant. Of je nu romantisch wil dineren met je partner of je verjaardag met een fijn gezelschap wilt vieren, het kan bij ons allemaal.

Onze menukaart bestaat naast de keuze uit vlees- en visgerechten ook uit vegetarische gerechten. Ben je allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Heb je zin in iets speciaals zoals zeetong, kreeft of oesters? Laat het ons weten wat je wensen zijn. Er is veel mogelijk. We denken graag met je mee!

Copyright © Caisson 2023  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy