Geïnspireerd door de seizoenen kun je bij ons genieten van pure smaken en lokale producten vanuit de zee en het land. Ons moot? Wat je van ver haalt is lekker, maar wat je uit Zeeland haalt is nog veel lekkerder.
Chef-kok Marijn en zijn team serveren alleen verse gerechten, alles (op de kroketten en frietjes na) wordt huisgemaakt, geen pakjes en zakjes. Alleen pure, Zeeuwse kwaliteit en dat proef je.

In ons sfeervolle restaurant en ruime terras verwelkomen we je graag voor ontbijt waarmee je je dag goed kunt starten. Je bent welkom voor een kopje koffie met huisgemaakte taart, een gezellige lunch of borrel en een goed diner.

Heb je weinig tijd en lukt het niet om uitgebreid te tafelen? Juist dan is het belangrijk om gezond te eten. Laat het even weten, want dan serveren we je heerlijke maaltijd gewoon iets sneller. Ook met een overvolle agenda ontvangen we je graag.
Natuurlijk kun je in ons restaurant jouw ontbijt, lunch of diner combineren met een zakelijke bespreking. Er is altijd wel een rustige plek te vinden.

Zin in een avondje uit? Ook dan ben je van harte welkom! Of je nu romantisch wilt dineren met je partner of je verjaardag wilt vieren met een fijn gezelschap,  het kan allemaal.

Onze menukaart biedt je, naast keuze uit vlees- en visgerechten, ook vegetarische gerechten. Ben je allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Heb je zin in iets speciaals, zoals zeetong, kreeft of oesters? Laat het ons weten wat je wensen zijn. Er is veel mogelijk. We denken graag met je mee!

Copyright © Caisson 2023  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy