AUTHENTIEK ETEN

CAISSON / AUTHENTIEK ETEN

GENIET VAN DE CAISSON: AFHALEN EN BEZORGEN

CAISSON is van woensdag tot en met zondag geopend. We zijn van 10.00 – 19.00 uur telefonisch bereikbaar via 0113 40 5164 om bestellingen door te geven.

Afhalen kan op:
Woensdag en donderdag tussen 11.00 en 19.00 uur.
Vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur.
Zaterdag en zondag tussen 12.00 en 20.00 uur.
Maandag en dinsdag zijn we gesloten.

Bezorgen en afhalen
Om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen ligt onze focus vooral op afhalen van maaltijden. Bezorging doen wij met alle liefde maar is op drukke dagen helaas niet mogelijk.

Bestelling bezorgen > 7,50 euro bezorgkosten

Voor afhaalmaaltijden hanteren we een drive in systeem: geef uw bestelling telefonisch aan ons door, vervolgens plannen wij een afspraak met u in om het af te halen en bellen u met het verzoek naar de hoofdingang te rijden om uw bestelling in ontvangst te nemen. Zo hoeft u niet te wachten, is er nooit meer dan één gast aanwezig en kunnen wij de veiligheid en kwaliteit waarborgen.

Betaling
Elektronisch (pinautomaat)

Kijk voor het hele menu hieronder (we hanteren lagere prijzen). Heb je een allergie of zijn er andere vragen? Laat het ons gerust weten, wij denken graag mee.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en wijsheid toe de komende periode en probeer er het beste van de maken.

Uw bestelling doorgeven

Ontdek CAISSON en geniet! Bel 0113 405 164 of gebruik de knop hieronder.

Tussenstop gemaakt, wat een leuke plaats! Mooi interieur, super vriendelijke bediening, heerlijke soep! Een echte aanrader!

Bianca D.

Super lekker. Vanmiddag het twaalf uurtje vis gegeten, en mijn man het twaalf uurtje vlees,in een woord perfect. Was erg lekker en we komen zeker een keer terug.

lvanlaerhoven, Rucphen

Op doorreis naar Zoutelande hebben we hier heerlijk geluncht ! Gezellige sfeer, goede bediening en prima lunchgerechten, voor een schappelijke prijs ! Een goede plek om even bij te 'tanken'

acjverhaart, Breda