CAISSON wil graag uitgroeien tot een betekenisvolle plaats in de hospitality. Dit doen wij door continue te blijven investeren en te vernieuwen om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Hard werken vinden wij belangrijk, maar daarnaast willen we dat onze medewerkers met plezier hun werk kunnen doen. Alleen zo kunnen de gasten een fijne plek ervaren, genieten en het geluk proeven van authentieke gerechten en oprechte gastvrijheid.

SBB erkent leerbedrijf

Wij doen er alles aan om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het horeca-vak. Daarnaast beleven we er veel plezier aan om met jonge mensen samen te werken. Studenten kijken vaak met een frisse blik naar ons bedrijf en ze brengen actuele kennis en inzichten mee. Veel studenten blijven na hun stage bij ons werken als medewerker en daar zijn we supertrots op!

Volg jij een horeca-opleiding en ben je nog op zoek naar een leuk stageplaats? Kijk dan op de site van SBB voor onze actuele stageplaatsen.

Vast | 20-32 uur

Medewerker bediening

Caisson wordt door velen gezien als een plek om lekker tot rust te komen en te genieten van authentieke producten uit de streek. Wij willen uitgroeien tot een betekenisvolle plaats in de hospitality. Voor dit succesverhaal zijn wij nog op zoek naar één ontbrekend ingrediënt! Namelijk een medewerker bediening. Wil jij bijdragen aan de bereiding van ons succesrecept op de verbinding tussen Zeeland en West-Brabant, dan zijn wij op zoek naar jou!

Benodigdheden Jij bent als medewerker bediening het gezicht van het restaurant en daarmee het aanspreekpunt van onze gasten. Samen met je collega’s draai je volledig mee in de werkzaamheden van ons restaurant. Je bent te vinden achter de bar, bij de ingang om onze gasten te verwelkomen en door je servicegerichtheid zorg je ervoor dat onze gasten het aan niets ontbreekt aan tafel. Jij zet onze gast op nummer 1

Receptuur Goed opgeleide, betrokken en vakbekwame collega’s. Werken met kwalitatieve hoogwaardige (streek) producten en materialen. Liefde en passie voor het vak

Eindproduct Een centraal gelegen locatie. Met zowel voor- als achter de schermen een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Een ruimtelijk etablissement, waar altijd bedrijvigheid is. Werkplezier, veel afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij jou? Een fijne plek waar gasten en medewerkers geluk ervaren van authentieke gerechten en oprechte gastvrijheid. Een 20 tot 32-urige werkweek. Marktconform salaris. Wij blijven vooruitstrevend en investeren in CAISSON, en daarom dus ook in jou!

Een schot in de roos? Lijkt het je wat? Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevrouw H. de Bruine of het vul het onderstaande formulier in.

Vast | 32-38 uur

Assistent Manager

Horeca Assistent-Manager

Ben jij blij als iedereen blij is?

CAISSON wordt door velen gezien als een plek om lekker tot rust te komen en te genieten van authentieke producten uit de streek. Wij willen uitgroeien tot een betekenisvolle plaats in de hospitality. Voor dit succesverhaal zijn wij nog op zoek naar één ontbrekend ingrediënt! Namelijk een HORECA ASSISTENT MANAGER. Als je het goed oppakt krijg je de doorstroommogelijkheid naar DÈ MANAGER van CAISSON. Wil jij bijdragen aan de bereiding van ons succesrecept op de verbinding tussen Zeeland en West-Brabant, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen? Jij bent als assistent-manager overdag het gezicht van het restaurant en daarmee het aanspreekpunt van onze gasten. Door je ervaring in de horeca geef je het goede voorbeeld en sturing aan het team. Je zorgt voor de dagplanning, zodat iedereen weet van de verwachtingen zijn. Je wordt echt de steun en toeverlaat van de zaak. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Je kijkt en werkt mee met het team en kunt inspelen op de behoefte van de gasten zodat zij bij Caisson een fantastisch fijne beleving ervaren.

Waarom deze baan bij jou past? Jij zit vol energie en vindt het leuk om samen met het team te zorgen dat onze gasten zowel het restaurant als het hotel met een glimlach verlaten. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie of je bent toe aan de volgende stap in je horeca-carrière. Ook begeleidt en motiveer je je collega’s en ben je voor het team een betrouwbaar aanspreekpunt. Je bent kritisch, een ster in het oplossen van problemen en gemotiveerd om door te stromen naar de functie van Manager. Geen uitdaging is jou een brug te ver.

Waarom bij CAISSON? Caisson heeft zowel voor- als achter de schermen een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Naast ons restaurant beschikken wij over diverse zalen en tien hotelkamers wat zorgt voor veel bedrijvigheid en afwisseling in de werkzaamheden. Je komt in een plezierig team wat zich inzet om bij te dragen aan dat gasten bij Caisson geluk en oprechte gastvrijheid ervaren.

We hebben beschikbaar een:

  • Een 32- en 38 uurs werkweek
  • Marktconform salaris
  • Jaarlijkse personeelsuitjes
  • Personeelsborrels
  • Wij blijven vooruitstrevend en investeren in CAISSON, én daarom dus ook in jou!

Klaar om te starten?  Wil jij ons team komen versterken als Assistent-Manager? Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevr. H. de Bruine of maak gebruik van onderstaande solliciteer knop.

Bijbaan | Flexibele uren

Flexibele bijbaan allround medewerker

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan naast je studie of school? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Dit ben jij: Je bent enthousiast, steekt graag je handen uit je mouwen en wilt graag wat gaan verdienen. Ervaring in de horeca is niet nodig. Wij leren je graag hoe je met meerdere borden tegelijk kunt lopen. Je bent beschikbaar in de weekenden en tijdens de maanden juli en augustus ook doordeweeks.

Wat ga je doen: Als allround medewerker  ga je o.a. aan de slag in ons restaurant en op ons ruime en gezellige terras. Je helpt een handje in de keuken waar nodig en jij zorgt er samen met het team voor dat alle gasten het aan niets ontbreekt.

Bij CAISSON komen zowel zakelijke gasten voor een overleg als gezinnen om gezellig te dineren. Maar in de zomermaanden ook toeristen die onderweg zijn naar de kust en vriendengroepen die komen borrelen op ons terras. Onze hotelgasten ontbijten in ons restaurant en er stoppen regelmatig fietsers en wandelaars voor een kopje koffie. Zo is er voldoende afwisseling in gasten en werkzaamheden, je hoeft je bij ons niet te vervelen.

Lijkt het je wat? Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevrouw H. de Bruine of het vul het onderstaande formulier in.

Copyright © Caisson 2022  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy