CAISSON wil graag uitgroeien tot een betekenisvolle plaats in de hospitality. Dit doen wij door continue te investeren en te vernieuwen om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Hard werken vinden wij belangrijk, maar daarnaast willen we dat onze medewerkers met plezier hun werk kunnen doen. Alleen zo kunnen de gasten een fijne plek ervaren, genieten en het geluk proeven van authentieke gerechten en oprechte gastvrijheid.

SBB erkent leerbedrijf

Wij doen er alles aan om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het horeca-vak. Daarnaast beleven we er veel plezier aan om met jonge mensen samen te werken. Studenten kijken vaak met een frisse blik naar ons bedrijf en ze brengen actuele kennis en inzichten mee. Veel studenten blijven na hun stage bij ons werken als medewerker en daar zijn we supertrots op!

Volg jij een horeca-opleiding en ben je nog op zoek naar een leuk stageplaats? Kijk dan op de site van SBB voor onze actuele stageplaatsen.

Vast 38-40 uur

Chef Kok of Manager Front

Als Chef-kok of manager front ben jij o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van 20 medewerkers binnen het hotel, restaurant en kook je de heerlijkste seizoensgerechten in de keuken. Tijdens de piekmomenten zorg je voor een uitmuntende kwaliteit. 

Voor ons begint alles met passie voor het vak. Naast het in goede banen leiden van de dagelijkse werkzaamheden en het bewaken van een uitstekende gasttevredenheid, ben je ook verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken zoals: financiële resultaten, aansturing, begeleiden en ontwikkelen van het team, personeelstevredenheid, planning, roostering en inkoop.  

 Je bent een geboren leider en kunt je creativiteit kwijt in ontwikkelen van nieuwe menu’s en werken met diverse bord componenten, meegaand met de seizoenen. Je geeft dienend leiderschap in harmonie met team, en krijgt energie vanzelf bereidde gerechten, geen – pakje, zakje – mentaliteit. Je beheert de juiste skills op het gebied van inkoop en voorraad beheer sociale hygiëne en naast die alles ben je ook nog eens een gezellige teamplayer en toont respect richting je medemens. Kortom, met voorgenoemde kwaliteiten draag je bij aan de algehele positieve gastbeleving van CAISSON. 

Samen met het team zorg je voor een unieke gastbeleving en dat ze met een positieve ervaring terugkijken op hun bezoek aan CAISSON. 

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze te stellen. 

Direct solliciteren  mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevr. H. de Bruine of klik op de onderstaande solliciteer-button en vul het formulier in. We kijken ernaar uit om uitgebreid kennis met je te maken, onder het genot van een heerlijke koffie.

12-16 uur, 20-32 uur, flexibel

medewerker housekeeping

Ben jij een echte aanpakker en wil je snel bijverdienen? Bij Caisson kun je elke dag wel iets schoonmaken. Heb je oog voor detail en kijk je net iets verder dan de gemiddelde medemens?  

Ben je de persoon die de snoeppapiertjes opraapt in het bos? Dan zoeken wij jouw! Je mag je tijd helemaal zelf indelen, omdat wij je per ruimte en faciliteit verlonen.  

Er zit een kleine maar aan: Onze tuinkamers moeten spik en span zijn voordat dat onze hotel gasten komen inchecken. 

Ben je geïnteresseerd in de schoonmaak vacature of heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@decaisson.nl of bel 0113 40 51 64 t.a.v. mevr. De Bruine of klik op de onderstaande solliciteer-button en vul het formulier in. 

Vast | uren in overleg

Zelfstandig werkend kok

Dit ben jij Je enthousiasme en energie voeren de boventoon. Je bent gepassioneerd in je vak, je houdt ervan om in alle vrijheid maar met verantwoordelijkheidsgevoel je werkzaamheden te doen. Hygiëne is belangrijk voor jou. En je vindt het fijn om samen te werken in een team.

Wat ga je doen? Jij gaat als zelfstandig werkend kok aan de slag met onze verse (streek) producten. Samen met het keuken team verzorg je niet alleen de lunch -en dinergerechten maar ga je ook aan de slag met het bereiden van de verse producten, bakken van taarten en de koekjes voor bij de koffie. Met het hele team van CAISSON zorg je ervoor dat de verwachtingen van onze gasten wordt overtroffen. Jij zet onze gast op nummer 1!

Solliciteren?  Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevr. H. de Bruine of klik op de onderstaande solliciteer-button en vul het formulier in. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken.

Vast | 20-32 uur

Medewerker bediening

Versterk ons sprankelende team in de bediening!

Elk jaar zetten enkele teamleden hun loopbaan voort buiten ons team, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega’s voor onze bediening. Of je nu fulltime of parttime beschikbaar bent, we verwelkomen je graag in ons team!

Dit ben jij: Jouw enthousiasme en stralende glimlach zijn onmisbaar. Je bent vriendelijk, representatief en flexibel inzetbaar. Samenwerken in een team geeft je energie!

Wat ga je doen: Als medewerker bediening ben jij het gezicht van ons restaurant, het aanspreekpunt voor onze gasten. Samen met je collega’s draai je volledig mee in alle werkzaamheden. Je schittert achter de bar, verwelkomt gasten bij de ingang en zorgt ervoor dat onze servicegerichtheid aan tafel ervoor zorgt dat onze gasten niets tekortkomen. Onze gasten staan bij jou altijd op nummer één!

Wat bieden wij jou:

  • Een dynamische werkplek met een geweldige sfeer
  • Gezellige teamactiviteiten
  • We blijven vooruitstrevend en investeren in CAISSON – en dus ook in jou!
  • Salarisindicatie: € 1995 p.m. (vanaf 20 jaar op fulltime-basis en afhankelijk van jouw werkervaring)

Bij CAISSON ontvangen we zakelijke gasten voor vergaderingen, gezinnen voor gezellige diners, toeristen die op weg zijn naar de kust en vriendengroepen die op ons terras genieten van een borrel. Onze hotelgasten starten de dag met een heerlijk ontbijt in ons restaurant, en regelmatig komen fietsers en wandelaars langs voor een kopje koffie. Bij ons is er altijd genoeg variatie in gasten en werkzaamheden, dus je zult je bij ons zeker niet vervelen.

Klaar om te solliciteren? Lijkt deze uitdaging je wat? Stuur je sollicitatiebrief met CV en recente foto naar info@decaisson.nl, t.a.v. mevr. H. de Bruine, of klik op de onderstaande solliciteer-knop en vul het formulier in.

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Bijbaan | Flexibele uren

Flexibele bijbaan allround medewerker

Ga voor de perfecte bijbaan naast je studie of school! Join ons team! 

Ben jij op zoek naar een geweldige bijbaan waar je geld kunt verdienen én plezier kunt hebben naast je studie of school? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Dit ben jij: Jij bruist van enthousiasme, steekt graag je handen uit de mouwen en wilt graag je eigen verdiensten creëren. Ervaring in de horeca is absoluut niet nodig, want wij staan te popelen om jou te leren hoe je moeiteloos meerdere borden tegelijk kunt dragen. Je bent beschikbaar in de weekenden en tijdens de schoolvakanties ook doordeweeks.

Wat ga je doen: Als allround medewerker krijg je de kans om te stralen in ons restaurant en bij mooi weer op ons gezellige terras. Je helpt waar nodig in de keuken en samen met het team zorg je ervoor dat elke gast een onvergetelijke ervaring beleeft, zonder iets tekort te komen.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om:

  • Je vaardigheden en talenten te ontwikkelen
  • Een gezellige en ondersteunende werkomgeving te ervaren
  • Flexibele werktijden die perfect passen bij je studie of schoolrooster
  • Toffe teamuitjes en activiteiten bij te wonen
  • En natuurlijk lekker bij te verdienen!

Wacht niet langer en solliciteer nu! Dit is dé kans om een geweldige bijbaan te scoren naast je studie of school. Stuur je sollicitatiebrief naar info@decaisson.nl, t.a.v. mevr. H. de Bruine, of klik op de onderstaande solliciteer-knop om het formulier in te vullen.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Copyright © De Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy