CAISSON wil graag uitgroeien tot een betekenisvolle plaats in de hospitality. Dit doen wij door continue te blijven investeren en te vernieuwen om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Hard werken vinden wij belangrijk, maar daarnaast willen we dat onze medewerkers met plezier hun werk kunnen doen. Alleen zo kunnen de gasten een fijne plek ervaren, genieten en het geluk proeven van authentieke gerechten en oprechte gastvrijheid.

SBB erkent leerbedrijf

Wij doen er alles aan om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het horeca-vak. Daarnaast beleven we er veel plezier aan om met jonge mensen samen te werken. Studenten kijken vaak met een frisse blik naar ons bedrijf en ze brengen actuele kennis en inzichten mee. Veel studenten blijven na hun stage bij ons werken als medewerker en daar zijn we supertrots op!

Volg jij een horeca-opleiding en ben je nog op zoek naar een leuk stageplaats? Kijk dan op de site van SBB voor onze actuele stageplaatsen.

Vast | 20-32 uur

Medewerker bediening

Elk jaar, na de zomerperiode gaan een aantal medewerkers hun loopbaan vervolgen en verlaten om die reden ons team. Daarom kijken we uit naar nieuwe gemotiveerde medewerkers voor in de bediening. Zowel fulltime als parttime kun je ons team komen versterken.

Dit ben jij: Je enthousiasme en je glimlach voeren de boventoon. Je bent vriendelijk, representatief, flexibel inzetbaar en je vindt het fijn om samen te werken in een team.

Wat ga je doen: Jij bent als medewerker bediening het gezicht van het restaurant en daarmee het aanspreekpunt van onze gasten. Samen met je collega’s draai je volledig mee in de werkzaamheden van ons restaurant en het hotel. Je bent te vinden achter de bar, bij de ingang om onze gasten te verwelkomen en door je servicegerichtheid zorg je ervoor dat onze gasten het aan niets ontbreekt aan tafel. Jij zet onze gast op nummer 1!

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een fijne dynamische werkplek met een goede werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Gezellige teamactiviteiten;
  • Wij blijven vooruitstrevend en investeren in CAISSON, én daarom dus ook in jou!

Bij CAISSON komen zowel zakelijke gasten voor een overleg als gezinnen om gezellig te dineren. Maar tijdens de vakanties ook toeristen die onderweg zijn naar de kust en vriendengroepen die komen borrelen op ons terras. Onze hotelgasten ontbijten in ons restaurant en er stoppen regelmatig fietsers en wandelaars voor een kopje koffie. Zo is er voldoende afwisseling in gasten en werkzaamheden, je hoeft je bij ons niet te vervelen.

 Solliciteren? Lijkt het je wat?  Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevr. H. de Bruine of klik op de onderstaande solliciteer-button en vul het formulier in. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken.

Vast | 20-32 uur

Zelfstandig werkende kok

CAISSON, je kent ons vast wel. Misschien heb je al wel eens bij ons gegeten, een drankje op ons terras gedronken of een feestje gehad. En anders weet je ons vast te vinden, langs de Rijksweg, onderaan de afslag van de A58. Wij zijn al ruim 60 jaar een begrip in Zeeland en een vast adres voor de vele toeristen die altijd wel even stoppen voor een kop koffie of uitgebreide lunch op weg naar hun vakantieadres. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch horecabedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij Je enthousiasme en energie voeren de boventoon. Je bent gepassioneerd in je vak, je houdt ervan om in alle vrijheid maar met verantwoordelijkheidsgevoel je werkzaamheden te doen. Hygiëne is belangrijk voor jou. En je vindt het fijn om samen te werken in een team.

Wat ga je doen? Jij gaat als zelfstandig werkend kok aan de slag met onze verse (streek) producten. Samen met het keuken team verzorg je niet alleen de lunch -en dinergerechten maar ga je ook aan de slag met het bereiden van de verse producten, bakken van taarten en de koekjes voor bij de koffie. Met het hele team van Caisson zorg je ervoor dat de verwachtingen van onze gasten wordt overtroffen. Jij zet onze gast op nummer 1!

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een fijne dynamische werkplek met een goede werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Gezellige teamactiviteiten;
  • Wij blijven vooruitstrevend en investeren in CAISSON, én daarom dus ook in jou!

Bij CAISSON komen zowel zakelijke gasten voor een overleg, als gezinnen om gezellig te dineren. Tijdens de vakanties bezoeken toeristen die onderweg zijn naar de kust onze zaak en zijn op ons terras vriendengroepen die komen borrelen. Onze hotelgasten ontbijten in ons restaurant en er stoppen regelmatig fietsers en wandelaars voor een kopje koffie. Zo is er voldoende afwisseling in gasten en werkzaamheden.

Solliciteren?  Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevr. H. de Bruine of klik op de onderstaande solliciteer-button en vul het formulier in. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken.

Bijbaan | Flexibele uren

Flexibele bijbaan allround medewerker

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan naast je studie of school? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Dit ben jij: Je bent enthousiast, steekt graag je handen uit je mouwen en wilt graag wat gaan verdienen. Ervaring in de horeca is niet nodig. Wij leren je graag hoe je met meerdere borden tegelijk kunt lopen. Je bent beschikbaar in de weekenden en tijdens de schoolvakanties ook doordeweeks.

Wat ga je doen: Als allround medewerker  ga je o.a. aan de slag in ons restaurant en bij mooi weer op ons gezellige terras. Je helpt een handje in de keuken waar nodig en jij zorgt er samen met het team voor dat alle gasten het aan niets ontbreekt.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een fijne dynamische werkplek met een goede werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Gezellige teamactiviteiten;
  • Wij blijven vooruitstrevend en investeren in CAISSON, én daarom dus ook in jou!

Bij CAISSON komen zowel zakelijke gasten voor een overleg als gezinnen om gezellig te dineren. Maar tijdens de vakanties ook toeristen die onderweg zijn naar de kust en vriendengroepen die komen borrelen op ons terras. Onze hotelgasten ontbijten in ons restaurant en er stoppen regelmatig fietsers en wandelaars voor een kopje koffie. Zo is er voldoende afwisseling in gasten en werkzaamheden, je hoeft je bij ons niet te vervelen.

Lijkt het je wat? Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevrouw H. de Bruine of het vul het onderstaande formulier in via de solliciteer-button. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken.

Vast | 32-38 uur

Assistent Manager

Horeca Assistent-Manager

Ben jij blij als iedereen blij is?

CAISSON wordt door velen gezien als een plek om lekker tot rust te komen en te genieten van authentieke producten uit de streek. Wij willen uitgroeien tot een betekenisvolle plaats in de hospitality. Voor dit succesverhaal zijn wij nog op zoek naar één ontbrekend ingrediënt! Namelijk een HORECA ASSISTENT MANAGER. Als je het goed oppakt krijg je de doorstroommogelijkheid naar DÈ MANAGER van CAISSON. Wil jij bijdragen aan de bereiding van ons succesrecept op de verbinding tussen Zeeland en West-Brabant, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen? Jij bent als assistent-manager overdag het gezicht van het restaurant en daarmee het aanspreekpunt van onze gasten. Door je ervaring in de horeca geef je het goede voorbeeld en sturing aan het team. Je zorgt voor de dagplanning, zodat iedereen weet van de verwachtingen zijn. Je wordt echt de steun en toeverlaat van de zaak. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Je kijkt en werkt mee met het team en kunt inspelen op de behoefte van de gasten zodat zij bij Caisson een fantastisch fijne beleving ervaren.

Waarom deze baan bij jou past? Jij zit vol energie en vindt het leuk om samen met het team te zorgen dat onze gasten zowel het restaurant als het hotel met een glimlach verlaten. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie of je bent toe aan de volgende stap in je horeca-carrière. Ook begeleidt en motiveer je je collega’s en ben je voor het team een betrouwbaar aanspreekpunt. Je bent kritisch, een ster in het oplossen van problemen en gemotiveerd om door te stromen naar de functie van Manager. Geen uitdaging is jou een brug te ver.

Waarom bij CAISSON? Caisson heeft zowel voor- als achter de schermen een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Naast ons restaurant beschikken wij over diverse zalen en tien hotelkamers wat zorgt voor veel bedrijvigheid en afwisseling in de werkzaamheden. Je komt in een plezierig team wat zich inzet om bij te dragen aan dat gasten bij Caisson geluk en oprechte gastvrijheid ervaren.

We hebben beschikbaar een:

  • Een 32- en 38 uurs werkweek
  • Marktconform salaris
  • Jaarlijkse personeelsuitjes
  • Personeelsborrels
  • Wij blijven vooruitstrevend en investeren in CAISSON, én daarom dus ook in jou!

Klaar om te starten?  Wil jij ons team komen versterken als Assistent-Manager? Mail je sollicitatiebrief met je CV en recente foto naar info@decaisson.nl t.a.v. mevr. H. de Bruine of maak gebruik van onderstaande solliciteer knop.

Copyright © Caisson 2023  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy