Naar overzicht

Vier je deze zomer vakantie in Zeeland of ben je gewoon hard aan het werk? Bij Caisson in Kapelle kan je neerstrijken met het gezin, netwerken met medeondernemers of in een ontspannen setting met je zakenpartners lunchen.

De ligging van Caisson is bijzonder praktisch, midden in Zeeland en direct langs de A58. Bovendien heeft het team van Caisson een enorme passie en diepe liefde voor Zeeland en dat willen ze je graag laten proeven. Want het gezegde is dan misschien wel ‘Wat je van ver haalt is lekker’, maar wat je uit Zeeland haalt is nog veel lekkerder. Daarom haalt Caisson de producten zoveel mogelijk bij lokale ondernemers.

Neem bijvoorbeeld de tomaten. Die groeien op een steenworp afstand, bij Seasun. Dit familiebedrijf spant zich in om zo energiezuinig mogelijk te produceren en in de kassen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen zoals beestjes die de natuurlijke vijand zijn voor schadelijke insecten. Dat zorgt ervoor dat de tomaten niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens duurzaam en supergezond. Kom proeven, en bestel een lekkere salade met tomaten of de befaamde tomatensoep.

Houd je wel van rood, maar heb je liever zoet? Probeer dan de Kapelse aardbeien. Caisson gebruikt deze zomerkoninkjes in een verfrissende sorbet, samen met ander vers fruit. De aardbeien worden gekweekt bij de ‘buurman’ van Caisson: Fruitboerderij Remeeus aan de Oude Rijksweg in Kapelle. Waar mogelijk maakt dit familiebedrijf gebruik van biologische bestrijding in de vorm van natuurlijke vijanden. Ook wordt er gebruik gemaakt van biologische grondverbeteraar en -bemesting. Het is hartje zomer, dus de aardbeien zijn nu echt het allerlekkerst. Geniet ervan, zolang het kan!

Copyright © De Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy