Naar overzicht

De sfeer, het interieur en de fantastische tweepersoonsbedden; wat zijn we trots op onze nieuwe tuinkamers. Nieuw? Zeker! Want ‘vernieuwd’ dekt nauwelijks nog de lading. CAISSON Kapelle bestaat al 60 jaar. En hoewel we steeds vernieuwen, deden we dat met onze hotelkamers nooit zo ingrijpend als nu. Behalve de muren zijn deze tuinkamers compleet nieuw. Daarmee zijn ze ideaal voor zakelijke gasten, die in Zeeland zorgeloos willen overnachten en goed uitgerust willen ontwaken. Welkom in Kapelle!

Natuurlijk, veel van wat we onder handen namen, is onzichtbaar. Nieuwe leidingen, betere Wifi: je merkt het eigenlijk pas als het niet functioneert. Wees gerust, het is allemaal dik in orde. Dat geldt ook voor de sfeer en aankleding. Wat zijn we blij met de adviezen van Leonie Tesink van Verliva Interieur Design. Zij hielp met een fantastisch ontwerp en de keuze van de juiste materialen. Het resultaat? Heerlijke, hoge kamers met een royale lichtinval vanuit de tuin. Door het gebruik van hout en aardetinten lopen binnen en buiten prettig in elkaar over. De koningsblauwe achterwand met gouden details zorgt voor het luxe gevoel dat je van een hotel in Zeeland mag verwachten. Een kingsize bed, goed bureau, televisie, minibar, airconditioning en uitstekende Wifi maken de tuinkamer compleet. Hier in Kapelle vind je de perfecte balans tussen design en praktisch.

Jouw persoonlijke gastvrouw
Wij zijn graag jouw persoonlijke gastvrouw en maken het je zo makkelijk mogelijk. Inchecken kan eenvoudig via een code op je telefoon. Dat betekent gemak, want daarvoor hoef je niet meer naar de receptie. Natuurlijk staan we wél op ieder moment voor je klaar. Ontbijt bereiden we graag zo persoonlijk mogelijk en het tijdstip, dat bepaal jij. We komen er graag voor uit ons bed, want we weten hoe belangrijk een goede start van je werkdag is. Wil je ook later op de dag bij ons eten? Lunch of diner kun je zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Onze kaart is uitgebreid. Iedere eter komt aan zijn trekken. Heb je afspraken met zakenpartners? In ons restaurant is altijd plek om discreet te overleggen, met één persoon of met een groep. Daarmee is CAISSON Kapelle een perfecte uitvalsbasis voor je werk in Zeeland. Zeker ook omdat ons hotel aan de rijksweg N289 ligt, parallel aan de A58, met een ruime parking voor de deur.

Comfortabele uitvalsbasis in Zeeland
Wie regelmatig zakelijk boekt, profiteert van CAISSON Premium, een interessante korting op de toch al aantrekkelijke kamerprijs. Daarmee is CAISSON Kapelle het persoonlijke alternatief voor de meer anonieme ketenhotels. Wij maken iedere ontvangst persoonlijk, want we kennen onze terugkerende gasten én hun wensen. Bedrijven die interesse hebben in onze CAISSON Premium afspraken informeren we graag. Zij kunnen erop vertrouwen dat wij hun gasten een comfortabele uitvalsbasis bieden tijdens hun verblijf in Kapelle.

Copyright © Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy