Naar overzicht

Vergaderen; natuurlijk hoort het bij het werk om af en toe zaken onderling af te stemmen. Of je nu een echte vergadertijger bent of niet, een beetje prettige omgeving doet wonderen. De beste ideeën komen uiteindelijk pas als iedereen zich rustig en prettig voelt. Om die reden is een vergadering bij CAISSON in Kapelle misschien wel het béste idee.

Organiseer jij je een meeting, bedrijfsborrel, brainstorm, training of teamoverleg graag buiten de deur? Dan ben je niet de enige. Je bent er namelijk even uit, je wordt niet afgeleid en de sfeer is anders dan op kantoor.  Bovendien worden op een externe vergaderlocatie, zoals CAISSON, zaken als eten & drinken en faciliteiten, zoals beamers en flipovers, goed voor je geregeld. Op de dag zelf heb je geen regelwerk meer en kun je je volledig focussen op de inhoud van de bijeenkomst.

Uitstekende faciliteiten
Naast prettige ruimtes, zoals de vergaderzalen Fruitteelt, Veilingmeester en Bloesem bij CAISSON, zijn goede faciliteiten belangrijk voor een succesvolle meeting. Niets zo vervelend als gestuntel met haperende of ontbrekende apparatuur. Bij CAISSON hoort een flipover en TV scherm standaard bij elke vergaderruimte. Veilingmeester heeft daarnaast een beamer en geluidsinstallatie, én zelfs een bar. Verder is het voor de deelnemers natuurlijk prettig dat er goede Wifi en voldoende daglicht is. Wil je een meerdaagse vergadering organiseren of is er avondprogramma?  Het komt regelmatig voor dat gasten ook een hotelkamer (laten) reserveren – en later privé nog eens terugkomen.

Prima catering
Voor aanvang van een meeting of training is een kop koffie een welkome opstarter en ook tijdens een vergadering is het prettig dat er voldoende dranken aanwezig zijn. Rond het middaguur is het tijd voor een lunch. Bij CAISSON is veel mogelijk. We hebben tal van vergaderarrangementen die overal in voorzien; vanaf het eerste kopje koffie tot de lunch en een borrel en/of diner als eventuele afsluiting. We bieden veel keuze en zetten sterk in op gezonde gerechten, waarin je de inspiratie uit de omgeving proeft.

Teambuilding
Een vergadering is perfect te combineren met een teambuilding activiteit. Wanneer je zorgt voor een actieve onderbreking, komt dit de sfeer en groepsdynamiek ten goede. CAISSON organiseert leuke e-scootertours langs Yerseke met aansluitend een borrel of diner.

Optimale bereikbaarheid
Kapelle heeft een eigen NS treinstation. Het dorp ligt centraal in Zeeland en CAISSON ligt, optimaal bereikbaar, parallel aan de A58. Parkeren kan gratis voor de deur. Hoe makkelijk wil je het hebben?! Of het nu gaat om vergaderen, trainingen, cursussen, sollicitatiegesprekken, bedrijfsborrels of -etentjes of zelfs familiebijeenkomsten, bij CAISSON in Kapelle krijg je een warm thuisgevoel en dat komt iedere bijeenkomst ten goede. Wat wil jij organiseren?

Copyright © Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy