Naar overzicht

Herken je dat? Dat je ergens bent en stiekem liever niet meer weg wilt? Het is precies dat gevoel dat we je bieden bij CAISSON in Kapelle. In onze vernieuwde hotelkamers, of beter: tuinkamers, droom je van een nachtje langer blijven of plan je in gedachten alvast je volgende verblijf. Welkom!

De tuinkamers van CAISSON omarmen je met luxe en comfort. Je voelt je thuis. Dat gevoel versterken we graag door je persoonlijk te ontvangen en gastvrij voor je klaar te staan. Ontbijt je graag vroeg? Geen probleem! Wil je een lunchpakket mee? We stellen met veel plezier een lekkere lunch voor je samen En wil je onverwachts gasten ontvangen in ons restaurant, dan reserveren we direct een mooie tafel. Dat is wat wij verstaan onder persoonlijke gastvrijheid. Wij hebben er plezier in om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De kleuren van Zeeland
Alle tuinkamers van CAISSON zijn volledig vernieuwd. Met de kleuren sluiten we nauw aan bij de kleuren van onze provincie: zee & land. In vijf kamers voert de kleur blauw, de kleur van de zee, de boventoon. In de andere vijf kamers werken we met meer aardse tinten. Elke kamer ligt aan de rustige, royale groene tuin waar je op je eigen terras ongestoord van kunt genieten. Dat laatste is kenmerkend voor CAISSON. Onze kamers liggen dichtbij de weg, maar door de slimme ligging is het hier altijd rustig. Extra prettig is dat je met de auto vrijwel tot aan je tuinkamer kunt rijden. Bovendien, met je eigen sleutel ga je 24/7 makkelijk in en uit.

Optimaal comfort
In onze tuinkamers hebben we zowel tweepersoonsbedden als lits-jumeaux. Geef gerust je voorkeur aan bij het maken van je reservering. Alle bedden hebben een fijne boxspring matras en zacht beddengoed. De moderne badkamer heeft een douche, toilet, föhn en natuurlijk bieden we je graag de verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris aan. Verder zorgen we voor een goed gevulde minibar, is er een waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat. We zeiden het al: we ontvangen je graag goed! Het ontbijt maken we daarom graag persoonlijk voor je klaar. We ontvangen je ons restaurant en serveren precies dat waar je zin in hebt. Dat dat misschien een beetje luxe voelt, vinden we alleen maar heel erg leuk!

Boek voor jezelf of een ander
CAISSON bied je een ideale locatie voor een vakantie of weekendje weg in Zeeland. Dichtbij de A58 kun je hier letterlijk alle kanten op. Met de auto, maar zéker ook te voet of met de fiets. Kapelle noemt zichzelf De Bloesem van Zeeland; tussen de dijken en dorpen kom je overal boomgaarden tegen. Ook zakenmensen vinden hier een goed verblijf; door de locatie, de faciliteiten en de persoonlijke aandacht die we bieden. Ver van huis ervaren zij hier een gevoel van thuis.

Klik hier voor meer informatie over onze vernieuwde tuinkamers. 

Copyright © Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy