Naar overzicht

Wie Zeeland zegt, zegt Zeeuwse mosselen. En natuurlijk staan die bij CAISSON Kapelle op de kaart. Mosselen eet je gewoon lekker uit de pan. Gezellig, ongedwongen en in goed gezelschap. Mosselen is puur natuur, rechtstreeks uit de zee. We koken ze met wat groente erbij en een scheut bier of wijn. Supergezellig, zo’n kleurrijke pan met mosselen op tafel. Kom je ook? Bij CAISSON Kapelle zit je goed. Zéker nu we ook ons terras volledig hebben vernieuwd.

Onze koks bereiden gekookte mosselen op de traditionele manier. Met een beetje groente, een bodempje water en eventueel een scheutje witte wijn of bier. Meer hebben mosselen niet nodig om verrukkelijk te smaken. Mosselen zijn niet alleen lekker, maar ook super gezond. Het allerleukste is natuurlijk dat je er zo gezellig van kunt eten. Met een pan op tafel en ‘vissen’ maar. De eerste lege mosselschelp kun je gebruiken als klemvork. Daarmee haal je de andere mosselen uit de schelp. De lege schelpen gaan in het extra diepe deksel van de mosselpan. Of je maakt een soort van schelpenslinger door alle lege schelpen in elkaar te schuiven. Die vinden we regelmatig als de mosselpannetjes leeg gegeten terug naar de keuken komen. Natuurlijk serveren we de gekookte mosselen met brood of verse frites en met in eigen huis gemaakte sausjes. Zeker weten, daar kom je voor terug.

Nieuw, mediterraans terras
Deze zomer kun je bij CAISSON Kapelle bovendien heerlijk genieten op het royale, sfeervolle terras. Met mooie planten, zoals lavendel, olijfbomen en vijgenbomen hebben we een fijne, mediterrane sfeer gecreëerd. Hier zit je goed. Vanzelfsprekend kun je alle gerechten van de kaart ook op het terras bestellen. Door de schaduwdoeken zit je nooit in felle zon, maar geniet je wel van de aangename zomerse temperaturen. We hebben al zoveel heerlijke, zwoele zomerse avonden gehad! Een drankje, goed gezelschap en een goed gesprek; meer is niet nodig om heerlijk te genieten. En met gratis parkeerplaatsen voor de deur, spreek je hier gemakkelijk even af voor een gezellige borrel of een smaakvol diner. We ontvangen je graag!

Copyright © De Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy