Kom proeven
Een restaurant om vaker bij stil te staan!

Authentiek, eigentijds en met mooie gerechten: de menukaart van CAISSON is verrassend veelzijdig. Verse bereiden met liefde voor het vak, én voor de gasten die ervan genieten. Ons restaurant verdient het om eens wat vaker bij stil te staan.

Laat u overtuigen door onze vernieuwde menukaart, die zowel authentiek als eigentijds is en gevuld met prachtige gerechten. Naast de heerlijke koffies en verleidelijke Chai Lattes, introduceren wij ook nieuwe ontbijt-, brunch-, lunch- en dinercreaties.

Voor groepsreservaties en zakelijke arrangementen is de Chef special een echte aanrader.  Vers bereide producten met liefde voor het vak, én voor de gasten die ervan genieten.

Maak kennis met onze verrassende menukaart. 😍
Komt u in april met 4 personen eten?
Dan betaalt u voor 3! (*)


(*) geldig tot en met 30 april 2024. Aanbieding geldt voor alle gerechten van onze menukaart ontbijt-, lunch- en diner, max twee aanbiedingen per vooraf kenbaar gemaakte reservering. Deze actie is exclusief hotelaanbiedingen, groeps- en zakelijke reserveringen en consumpties. Op Koningsdag is het niet mogelijk om van deze actie gebruik te maken.

Reserveren kan via info@decaisson.nl of bel ons ons via 0113 405164.

Copyright © Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy