Komt er een belangrijke vergadering aan en ben je op zoek naar de ideale vergaderlocatie nabij Noord-Brabant? Stop dan met zoeken en laat je informeren over de mogelijkheden voor een vergaderlocatie nabij Bergen op Zoom. De Caisson heet je van harte welkom in één van de drie vergaderruimtes die plek bieden aan 15 tot 60 personen. Bovendien is het ook mogelijk om te blijven overnachten in de vernieuwde hotelkamers van De Caisson.

Vergaderen nabij Bergen op Zoom

Of je nu op zoek bent naar een vergaderzaal nabij Bergen op Zoom voor 15 of voor 60 man, het is geen enkel probleem bij De Caisson in Kapelle. Met de gunstige ligging naast de snelweg is de locatie voor iedereen bereikbaar en parkeren doe je op het eigen terrein. Op een steenworp afstand van Bergen op Zoom vind je de prachtige vergaderruimtes van De Caisson.

Vergaderen inclusief arrangement

De Caisson heeft mogelijkheden om vergaderarrangementen aan te bieden. Denk aan arrangementen aan bij de vergaderruimtes zoals koffie en thee, maar er zijn ook arrangementen beschikbaar bestaande uit ontbijt, lunch en/of diner. Geen wens is te gek voor De Caisson. We bespreken de mogelijkheden graag persoonlijk met je.

Vergaderen bij De Caisson

Bij De Caisson vinden we gastvrijheid en kwaliteit erg belangrijk. Jullie gasten kunnen daarom altijd rekenen op een warm welkom en hoge kwaliteit eten en drinken. Als je via De Caisson een zakelijke aanvraag doet, spreek je altijd met jouw vaste contactpersoon en geniet je van korte lijnen in de communicatie. Wel zo prettig.

Bij De Caisson vergader je in één van de drie beschikbare ruimtes. Ieder met hun eigen voordelen, maar allemaal vergaderruimtes aan de kust, je zit namelijk zo bij de Westerschelde vanaf De Caisson.

Vergaderruimte ‘fruitteelt’

Een heel fijne en sfeervolle vergaderzaal met veel lichtinval. Ideaal voor een zakelijke vergadering of training. Bij mooi weer is het ook mogelijk om gebruik te maken van het aangrenzende dakterras. De ruimte is geschikt voor maximaal 15 personen en is standaard uitgerust met een flipover en televisiescherm. Uiteraard is er wifi en parkeer je gratis voor de deur.

Vergaderruimte ‘veilingmeester’

Deze grote vergaderzaal is gelegen in het souterrain van De Caisson. De zaal is bijzonder geschikt voor grote gezelschappen. In deze vergaderruimte is een bar aanwezig, die we eventueel ook kunnen bemannen. De ruimte is geschikt voor maximaal 60 personen en is standaard uitgerust met een flipover en televisiescherm, maar ook een beamer en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Natuurlijk is er wifi en parkeer je voor de deur op ons eigen terrein.

Vergaderruimte ‘bloesem’

Deze compacte en kleurrijke vergaderzaal is erg sfeervol en gelegen in het souterrain van De Caisson. Deze zaal is met name geschikt voor een vergadering of cursus en biedt plaats aan maximaal 15 personen. De vergaderruimte is standaard voorzien van een flipover en televisiescherm. Ook is er wifi aanwezig en kun je voor de deur parkeren.

Vergaderlocatie met overnachting nabij Noord-Brabant

Uniek aan vergaderen bij De Caisson is de mogelijkheid om ook zakelijk te overnachten. Na een intensieve vergadering of training kunnen de deelnemers zo doorlopen naar één van onze comfortabele en gerenoveerde kamers. De volgende ochtend verschijnen ze uitgerust aan het ontbijt waarna ze hun weg kunnen vervolgen vanaf de centraal gelegen locatie.

Zakelijk overnachten nabij Noord-Brabant

Alle kamers van De Caisson zijn volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. Zo genieten de gasten van een comfortabel bed, een regendouche, airconditioning en een Nespresso apparaat. De Caisson is een goede en betaalbare optie om zakelijk te overnachten nabij Noord-Brabant. Heeft jouw bedrijf regelmatig gasten die zakelijk overnachten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Copyright © Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy