Er zijn vele redenen om een vergaderruimte te huren. Zo kan het zijn dat er in jouw bedrijf geen goede vergaderzaal aanwezig is, dat je op zoek bent naar een centraal punt voor de verschillende vestigingen, de inspiratie die een andere locatie biedt of de luxe van catering. Juist als er wat creatiever nagedacht moet worden voegt een externe vergaderruimte veel toe. Vergaderen in CAISSON is effectief en praktisch door de ligging vlak langs de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De van alle gemakken voorziene ruimtes zijn inspirerend en zorgen voor een effectief samenzijn. Bij CAISSON organiseren wij jouw vergadering op basis van persoonlijke wensen. Interesse in een vergaderruimte huren? Reserveer jou zaal direct online. Heb je aanvullende vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ruimte reserveren

Zakelijk evenement of iets te vieren? Reserveer één van onze unieke ruimtes.

Datum
- +

Vergaderlocatie Zeeland

De CAISSON biedt drie mooie ruimtes die je kunt boeken als vergaderruimte voor jouw gezelschap. Of je nu met 10 personen komt of 60, het kan allemaal wanneer je ervoor kiest om een vergaderruimte te huren bij CAISSON. Onze vergaderlocatie in Zeeland is gemakkelijk te bereiken met de auto vanwege de praktische ligging vlak langs de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Tijdens een vergaderarrangement profiteer je van onbeperkt koffie, thee en tafelwater. Natuurlijk is er gratis Wi-Fi tijdens de vergadering. Het is ook mogelijk om overnachtingen te regelen voor jouw gezelschap.

Vergaderen kan diverse functies hebben. Zo heb je bijvoorbeeld medewerkers bijeengeroepen om informatie te delen, om te brainstormen over een nieuwe visie of een lancering van een nieuwe dienst of product. Of wil jij op locatie de jaarlijkse voortgang analyseren of een teambuilding activiteit organiseren. Door vooraf te bepalen wat het doel van de vergadering is, kun je de vergaderruimte hierop afstemmen. Bedenk van tevoren hoeveel mensen er komen en hoe groot de ruimte moet zijn. Bij teamactiviteiten is er een grotere ruimte nodig dan als iedereen blijft zitten. Hoe zit het met de presentatiemogelijkheden? Bij een presentatie is een beamer handig, terwijl je voor een brainstorm waarschijnlijk meer hebt aan een whiteboard of flip-over. Bij CAISSON denken we met je mee en zorgen we ervoor dat de zaal naar wens is ingericht. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen toe te lichten en de mogelijkheden te bespreken. Wij ontzorgen jou volledig zodat jij je op de inhoud van de vergadering kunt richten.

Vergaderlocatie met overnachting

Komen jouw genodigden uit het hele land? Of organiseer je een meerdaagse bijeenkomst? Door te overnachten bij CAISSON blijven je medewerkers in de flow. Ook zorg je voor inspiratie, saamhorigheid en focus. Ons hotel in Kapelle is ideaal voor wie een meerdaagse vergaderlocatie inclusief overnachting zoekt. Wij hebben 10 tuinkamers die zijn voorzien van comfortabele bedden, een moderne badkamer, tv, gratis wifi en een terras met weids uitzicht. Het uitzicht op de groene tuin geeft het gevoel ver van de bewoonde wereld te zijn. Niets is minder waar, want CAISSON is zeer prettig gelegen langs de A58, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Iedere morgen geniet je van een heerlijk ontbijt in ons restaurant voordat je naar de vergaderzaal wandelt. Na een lange dag vergaderen breng je nog even een bezoek aan het strand om je hoofd leeg te maken of maak je een mooie wandel- of fietstocht door de omgeving. Vergaderruimte huren met of zonder overnachting, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst of laat ons een voorstel op maat maken.

Ruimte reserveren

Zakelijk evenement of iets te vieren? Reserveer één van onze unieke ruimtes.

Datum
- +
Copyright © De Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy