Nog een nachtje blijven slapen

Ontvang je binnenkort gasten voor jouw bedrijf en zoek je een comfortabele zakelijke overnachting op een centrale locatie in Zeeland? Stop dan met zoeken en laat je informeren over de mogelijkheden voor een zakelijke overnachting nabij Goes. De Caisson heet je van harte welkom in één van de tien vernieuwde hotelkamers. Bovendien is het ook mogelijk om zakelijk te vergaderen in De Caisson.

Zakelijk overnachten nabij Goes

Alle hotelkamers van De Caisson zijn volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. Zo genieten de gasten van een comfortabel bed, een regendouche, airconditioning en een Nespresso apparaat. De Caisson is een goede en betaalbare optie om zakelijk te overnachten in Zeeland. Heeft jouw bedrijf regelmatig gasten die zakelijk overnachten of wil je ook een vergaderruimte boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Hotelkamers van De Caisson

Met keuze uit twee luxe kamertypes slaapt jouw zakelijke gast altijd goed bij De Caisson. Of je nu kiest voor de superior kingsize of de superior twinsize, beide kamertypes zijn voorzien van luxe en comfort. Ook kun je rekenen op een heerlijk ontbijt en hele goede koffie. Heb je speciale zakelijke wensen? We bespreken de mogelijkheden graag persoonlijk met je.

Zakelijk overnachten Vlissingen

Wil je jouw zakelijke gast(en) een heerlijk verblijf geven? Op slechts 25 autominuten van Vlissingen vind je De Caisson. De Caisson is zeer goed bereikbaar en biedt eigen parkeerplaatsen en vergaderruimtes. Als je geen zakelijk hotel in Vlissingen kunt vinden, is De Caisson een goed alternatief voor een zakelijke overnachting in Vlissingen.

Vergaderlocatie met overnachting in Zeeland

Uniek aan De Caisson is de mogelijkheid om te vergaderen en overnachten in Zeeland op één locatie. De Caisson heeft vergaderruimtes van 15 tot 60 personen beschikbaar. Na een intensieve vergadering of training kunnen de deelnemers zo doorlopen naar één van onze comfortabele en gerenoveerde hotelkamers. De volgende ochtend verschijnen ze uitgerust aan het ontbijt waarna ze hun weg kunnen vervolgen vanaf de centraal gelegen locatie.

Zakelijke vergaderruimte in Zeeland

De Caisson beschikt over drie vergaderruimtes en kan ook voorzien in arrangementen. De arrangementen gaan van koffie en thee tot aan ontbijt, lunch en/of diner. De Caisson is een goede en betaalbare optie om zakelijk te overnachten en vergaderen in Zeeland. Heeft jouw bedrijf regelmatig gasten die zakelijk overnachten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Copyright © Caisson 2024  |  Onze voorwaarden  |  Privacy Policy