Het mag weer! Genieten van eten drinken en een goed gesprek op ons terras!

Wat hebben we u gemist. Het gezellige geroezemoes, mensen die lekker zitten te eten en drinken aan onze tafeltjes. Maar maandag 1 juni, stipt om 12.00 uur mag ons terras weer open. Een spannend moment, want we voelen een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn en de gezondheid van onze gasten, nog meer dan we altijd al hadden. Maar wat hebben we er zin in!

En u? Heeft u er ook zin in om weer onbezorgd te genieten van een écht goed kopje koffie met huisgemaakt gebak, een lekker drankje, een lunch of heerlijk diner? Wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken. We hebben genoeg plaatsen waar u lekker kunt zitten, want het terras is nu ook uitgewaaierd over de parkeerplaats. Tussen de tafels is sowieso twee meter ruimte en de looppaden zijn minimaal drie meter breed. Uw drankje of gerecht wordt op veilige afstand geserveerd en als extra zomerse verrassing serveren we ook heerlijk sorbetijs met vers fruit en slagroom.

We nemen de maatregelen heel serieus en voor de veiligheid van onze gasten serveren we alleen op het terras, maar ondanks alle maatregelen die we hebben genomen, koesteren we het spontane karakter van Caisson. Reserveren is niet nodig, u kunt gewoon even aanwaaien tijdens een fietstocht of wandeling door de omgeving.

Nu ons terras weer open mag, kijken we weer even over onze schouder. We blikken terug op een heftige periode. Alles kwam in één klap tot stilstand. Maar het was niet alleen een zwarte periode. We zijn ook heel dankbaar. Dankbaar dat we in een land leven waarin het kabinet zo goed is omgegaan met deze situatie. Omdat we plotseling onze deuren moesten sluiten, begonnen we met een afhaal- en thuisbezorgingsservice. Dat vergde in eerste instantie best wel wat creativiteit, maar uiteindelijk heeft het zoveel positieve reacties opgeleverd, dat we een webshop hebben ingericht zodat we hier in de toekomst mee door kunnen gaan. We zijn oprecht heel dankbaar voor alle mensen die ons steun hebben gegeven en trouw bij ons bleven bestellen.

En nu is het tijd om vooruit te kijken. We hopen op heel veel mooi weer, zodat iedereen volop gebruik kan maken van ons terras. We kijken er echt naar uit om iedereen weer te ontvangen, want er is niks mooiers dan mensen een fijne beleving geven. Komt u ook?

 

Rachel van Westen schrijft maandelijks een blog over CAISSON. Houd deze pagina in de gaten voor actuele en leuke nieuwtjes.

Bericht delen?

Terug naar overzicht